Drumfanfare Hengelo 2017

Repetitie- & lestijden

Onze repetitieavonden zijn op dinsdag en woendagavond.

Secties Drumfanfare

Op dinsdagavond vinden tussen 19.00 uur tot 22.00 uur de diverse leerling- en groepslessen plaats. Vanaf 20.15 uur wordt in de grote zaal de repetitie voor Blackline of LIR gehouden.

De Drumfanfare

Voorafgaand aan de repetitie zijn van 18.30 uur tot 19.30 uur individuele leerlingen. De repetitie van Drumfanfare Hengelo is op woensdagavond in de grote zaal van 19.30 uur tot 21.15 uur.

De training van de Walksowgroep is elke woensdag van 21.15 uur tot 22.00 uur.

Binnen Drumfanfare Hengelo zijn de lessen van alle onderdelen nauw aan elkaar verbonden. Dit bevordert het saamhorigheidsgevoel.

Lijkt het jou leuk om bij een supergezellige muziekvereniging te spelen? Twijfel dan niet maar kom langs bij ons clubgebouw.

We proberen ons repertoire zo divers mogelijk te houden.

Niet alleen is dit voor het publiek leuk, maar het is voor de muzikanten
natuurlijk een stuk leuker om muziek te spelen die ze zelf leuk vinden en goed aanslaan bij het publiek.

Daarnaast zijn we bezig met een geheel eigen repertoire, nummers die speciaal voor ons geschreven zijn en heeft onze slagwerkline een prominente plek binnen de straatoptredens.

.
Eigenlijk moet je gewoon eens een optreden bijwonen om te horen wat we spelen.

We zijn altijd bezig met het instuderen van nieuwe werken, dus check regelmatig.

Adresgegevens zijn te vinden op de contactpagina.