Drumfanfare Hengelo 2017

Collage1

Vrienden van Drumfanfare Hengelo

Waarom de Club Vrienden van?

Vrienden van Drumfanfare Hengelo ´66 is de groep mensen die ons een warm hart toedraagt. Mensen die graag ondersteuning willen geven aan het voortbestaan van de Drumfanfare Hengelo. Deze mensen helpen mee aan het ondersteunen van de vereniging d.m.v. binnenhalen van sponsoren voor vernieuwing- of aanschaf nieuwe instrumenten en uniformen.

Wat doet u als lid van Vrienden van Drumfanfare Hengelo ´66:

Voordurend is er binnen een muziekvereniging geld nodig. Voor kleding, materiaal, instrumenten. De bijdrage van de Vrienden van Drumfanfare Hengelo, en de ondersteuning in acties omtrent vernieuwing of aanschaf van instrumenten en/of uniformen, helpt onze vereniging voort in haar groei.

Uw bijdrage, klein of groot, is dan ook van harte welkom.
Als lid van de club van Vrienden van Drumfanfare Hengelo doet u een jaarlijkse sponsoring. U kunt ook kiezen voor een eenmalige sponsoring.

Wat krijgt u als lid van de Vrienden van Drumfanfare Hengelo:

Uw naam en evt. uw logo wordt vermeld onze internet site & Facebook.

Door uw lidmaatschap neemt u automatisch ook deel aan alle activiteiten en festiviteiten omtrent Drumfanfare Hengelo

Wilt u meer informatie?

Mail naar ons of kom eens gezellig een bezoekje brengen aan de repetitie